Mobil tokos rovarháló szerkezetek

A nyílászáró elé a külső keretre szerelhető. A háló függőleges működését a tokban levő rugós szerkezet biztosítja. Felfelé irányuló mozgását a fékrendszer szabályozza, a funkciója egy mozdulattal megszüntethető, a háló a tokjába rejthető.

Kérjen ajánlatot

Fix keretes rovarháló szerkezetek

Méretei szerint többfajta keretprofilt különböztetünk meg egymástól. Profilonként változó speciális rögzítési mód egyszerű, gyors felhelyezést tesz lehetővé, ezáltal kiválaszthatjuk a legmegfelelőbb rovarhálót adott nyílászáróhoz.

Kérjen ajánlatot

Nyílóajtók rovarháló szerkezetek

Nyílászárók elé szerelhetőek, az ajtóprofilok esztétikus formával rendelkeznek. A szerkezet működését speciális zsanérok biztosítják, felhelyezésük kevés időt vesz igénybe, ajánlott átlagos méretű nyílóajtókra ahol a nyílószárny akadálymentesen működhet.

Kérjen ajánlatot

Pliszé tolóajtó rovarháló szerkezetek

Egyedi szerkezete lehetővé teszi, hogy széles spektrumon használjuk az ajtónyílások lefedésére. Választható kisebb ajtókra ahol csak a toló funkció működhet, de a nagy felületű emelő- tolóajtók esetén is tökéletes megoldás. Vízszintes toló funkcióját a harmónikaszerűen nyíló és záródó háló biztosítja. Egyedisége a méreteibe is megnyílvánul, a 17mm-es profilmélység alkalmassá teszi a distans lefutóval szerelt redőny és a nyílászáró közé helyezhetőségét, csak ez a szerkezet képes erre a hazai piacon segéd kiemelő keretek igénybevétele nélkül.

Kérjen ajánlatot

Toló pályás ajtók (egypályás, kétpályás) rovarháló szerkezetek

A nyílászárók nagysága és szerkezete alapján választjuk ki a megfelelő típusát.
Nyílászárók elé szerelhetőek, nagy felületek lefedésére alkalmas. A tolóajtók kulturált hangtalan működését speciális görgők biztosítják. Esztétikus és stabil profilokból készülnek, egyszerű szerelhetősége és működése nagyon praktikussá teszi a terméket. Az egypályás rendszer alkalmazása lehetővé teszi a distans lefutóval szerelt redőny és a nyílászáró közé helyezhetőségét.

Kérjen ajánlatot