Tanácsadás

A minőségi szolgáltatás már a legelső tanácsadáskor megkezdődik, az Ön egyedi igényeinek megfelelő termékek ajánlásával, akár már a háztervezés, átalakítás, felújítás megkezdése előtt.

Ingyenes árajánlatkészítés

Bármely elérhetőségünkön kért ajánlatát a lehető legrövidebb idő alatt ingyen elkészítjük, esetleges módosítások, gyárthatósági korlátok feltűntetésével, műszaki javaslatokkal kiegészítve, és eljutatjuk Önhöz. Árajánlataink tételesek, jól áttekinthetőek és az adott termék műszaki leírását is tartalmazza.

Felmérés

A pontos árajánlatkéréshez helyszíni felmérést igényelhet, mely előre egyeztetett időpontban történik. Munkatársunk a felmérés során a méretek pontos felvételén és nyitásirányok meghatározásán túl egyezteti Önnel az igényeket, tájékoztatja a lehetséges alternatívákról, megoldásokról.
Felmérési díj jóváírásra kerül megrendelés esetén!

Megrendelés

A helyszíni felmérés után a pontos adatokkal elkészítjük a megrendelés dokumentációját. Az irodánkban aláírt, műszaki részleteiben tisztázott és leelőlegezett megrendelést azonnal gyártásba küldjük. A termékek várható elkészültéről, leszállításáról egyeztetünk a megrendelővel.

Kiszállítás

A megrendelt nyílászárókat, kiegészítő termékeket előzetes megegyezés alapján a megadott helyszínre szállítjuk.

Beépítés

A nálunk vásárolt nyílászárókat igény szerint rövid idő alatt beépítjük, illetve a régit kicseréljük. A beépítés során szerelőink a szakszerűség és a precizitás mellett az esztétikára is törekednek a megrendelőink legnagyobb megelégedése érdekében. A nyílászárók illetve kiegészítőik beépítéséhez, felszereléséhez csak 1. osztályú tömítő és rögzítő anyagokat használnak.

Befejező munkálatok

A nyílászárók beépítése után a rendelt kiegészítőket (takarólécet, párkányt, redőnyt, szúnyoghálót, szellőzőt stb.) felszereljük és az utólagos beállításokat elvégezzük.

Hulladék elszállítás

Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált szerkezeteket térítés ellenében elszállítjuk.

Garancia

A nálunk vásárolt termékekre típustól függően eltérő garanciaidőt biztosítunk. Esetlegesen felmerülő garanciális problémákat gyorsan korrekten kezeljük.