Beltéri ajtók

Dekorfóliás beltéri ajtók raktárkészletről, magyar szabványméretben.

/

WPC termékek

RELAZZO kollekció

A RELAZZO puro, finello, naturo, coro és calmo teraszprofilokból álló kivételes kollekció Önt is magával ragadja majd: a változatos kialakítású modellek a fa egyedülálló érzetét varázsolják otthonába. Mindegy, hogy terasza nagy vagy kicsi, hogy erkélyét vagy télikertjét szeretné-e teraszprofillal lefektetni, vagy éppen profilos medenceszegély, vagy profilok lépcsőkre történő fektetése iránt érdeklik-e: a hat eltérő felületet felvonultató három modellcsaládnak, valamint a számos különböző színben és méretben elérhető változatoknak köszönhetően teljes mértékben az egyéni igényei és elvárásai szerint alakíthatja ki álmai teraszát.

RELAZZO puro – legkeresettebb modellünk: lenyűgöző színárnyalatok és felületi struktúrák

A tetszetős színárnyalatoknak és a kétféle felületi struktúrának köszönhetően a RELAZZO puro elemekből történő teraszépítés során a kivitelezésnek szinte semmi sem szab határt – függetlenül a mérettől és az alaktól. Az üreges kamrás profil az innovatív szerelési rendszernek köszönhetően egyszerű és bonyodalmaktól mentes fektetést tesz lehetővé.

A RELAZZO puro által nyújtott előnyök
  • 8-féle tetszetős fa megjelenés
  • Különösen alkalmas nagyobb felületekhez
  • Gyors fektetés, előfúrás nélkül

RELAZZO finello és naturo – természetes hatású kivitelezés

Személyes ízlés, egyéni választás: háromféle felületből és színből álló választék. Engedje szabadjára fantáziáját – fedezze fel felületérdesített RELAZZO finello, felületérdesített és megformált RELAZZO naturo, valamint felületérdesített, másik oldalán pedig bordázott RELAZZO riva modelljeinket. A RELAZZO finello és naturo 169 mm-es profilszélességben, és két, 4000 mm-es vagy 6000 mm-es profilhosszban kapható.

A RELAZZO finello és naturo által nyújtott előnyök
  • Természetes hatású felületek a nemes fa megjelenésében
  • Egyedülálló gyors fektetési rendszer
  • A csekély beépítési magasság révén ideális felújításokhoz

RELAZZO coro és calmo: fényűző és ellenálló

Erőteljesebb mag és felület! A kollekciónk legtartósabb modelljének számító teraszprofil masszív magszerkezettel rendelkezik, így fedőrétege extra védelmet nyújt a külső behatásokkal szemben. A speciális kefével végzett megmunkálás kiváló minőséget kölcsönöz a felület számára.

A RELAZZO coro és calmo által nyújtott előnyök
  • Különösen ellenálló és masszív profil a fokozott stabilitás és a kiemelkedő tartósság jegyében
  • A fenntarthatóság és a hosszú élettartam ideális ötvözete, teljes mértékben újrahasznosítható belső maggal
  • Magas fokú kialakítási szabadság: akár kerek formák kivitelezése is lehetséges!