Műanyag nyílászárók

Minőségi műanyag ajtók, ablakok az Önök kényelméért.

Beltéri ajtók

Dekorfóliás beltéri ajtók raktárkészletről, magyar szabványméretben.

WPC kerítések, teraszburkolat és falburkolatok

Időtálló elegancia.

/

A Solarworld eredeti német csúcstechnológia a kristály tömbösítésétől a kész modulig bezárólag. Ez az egyetlen modul, amit emberi kéz először csak a beépítés helyén érint. A teljes gyártási folyamat, a szilícium megolvasztásától a csomagolásig automatizált. Több minősítő intézet vizsgálata alapján a SolarWorld modulok degradációja (az idő előrehaladtával bekövetkező teljesítményvesztés) az összes modul közül a legkedvezőbb.

Míg az összes gyártó a moduljaira két lépcsős teljesítménygaranciát vállal (pl.10év 90%, 20év 80%), addig a SolarWorld egyedülállóan éves teljesítménycsökkenéssel számol, aminek mértéke a polikristályos és monokristályos moduloknál 25 évig 0,7%/év. Ezzel a rendszerrel mindig pontosan tudjuk hol „tart” a garancia, és az minden évben számon is kérhető.

2014-es újdonság a teljesen fekete monokristályos MONO BLACK modul, mely rendkívül exkluzív megjelenés biztosít. Szintén újdonság SUNMODULE PROTECT modul, melynek speciális felépítésének köszönhetően valóban „élethosszig” tartó energiatermelő berendezéshez juthatunk. Erre a modulra a garancia 30 év, 0,35% éves teljesítménycsökkenés mellett. Ez nem jelent kevesebbet, mint hogy 21 év elteltével 90%, 30 év elteltével 86,85 % teljesítménye még meg van a moduloknak.

Amennyiben SolarWorld napelemet választ:

  • eredeti német csúcstechnológiát választ, a német precizitással párosítva
  • kedvező hozam, 1400kWh/év/kWp
  • egyedülálló garanciális feltételek
  • nagyon jó ár-érték arány
  • rendkívül esztétikus megjelenés